Princess 117310 Grill Master Pro Ψηστιέρα-Γκριλιέρα 2000W

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες Princess 117310 Grill Master Pro Ψηστιέρα-Γκριλιέρα 2000W

Princess 117310 Ψηστιέρα-Γκριλιέρα 2000W


Γίνετε πραγματικός Grill Master με το Princess 117310 Grill Master Pro! Αυτή η ημιεπαγγελματική ψησταριά διαθέτει δύο θερμοστάτες με τους οποίους μπορείτε να χειρίζεστε ξεχωριστά την επάνω και την κάτω πλάκα. Χρησιμοποιήστε τη σχάρα επαφής για το τέλειο σάντουιτς ή ψήστε με τις πλάκες ανοιχτές και χρησιμοποιήστε την ως επιτραπέζια σχάρα, ώστε να μπορείτε να ψήσετε κρέας και λαχανικά ταυτόχρονα. Οι πλάκες γκριλ μπορούν να αφαιρεθούν και είναι κατάλληλες για το πλυντήριο πιάτων, έτσι ώστε το νέο σας Grill Master Pro να καθαρίζεται εύκολα!

 

Πάντα το τέλειο αποτέλεσμα

Το Princess Grill Master Pro διαθέτει 2 ρυθμιζόμενους θερμοστάτες, καθιστώντας δυνατή τη ρύθμιση της θερμοκρασίας για την επάνω και την κάτω πλάκα ξεχωριστά. Το Grill Master Pro μπορεί να ανοίξει 180⁰ για να χρησιμοποιηθεί ως επιτραπέζια ψησταριά από όλη την οικογένεια. Τηγανίζετε τη μπριζόλα σας σε υψηλή θερμοκρασία στο ένα πιάτο και τηγανίζετε τα λαχανικά σας από την άλλη πλευρά σε χαμηλότερη θερμοκρασία. Χάρη στην υψηλή ισχύ των 2000 W, το Grill Master θερμαίνεται πολύ γρήγορα, έτσι δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ για το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο σας.

 

Με ψηφιακό πίνακα ελέγχου

Αυτή η υψηλής ποιότητας ψησταριά από ανοξείδωτο χάλυβα είναι εύκολο να λειτουργήσει μέσω ψηφιακού πίνακα ελέγχου. Ρυθμίστε εύκολα τις διαφορετικές θερμοκρασίες μέσω των 2 ξεχωριστών κουμπιών. Χρησιμοποιήστε επίσης τη λειτουργία εύχρηστου χρονοδιακόπτη. Αυτό σας επιτρέπει να ψήσετε το σάντουιτς ή το πανίνι σας ακριβώς την κατάλληλη στιγμή και η σχάρα δεν μένει ποτέ αναμμένη περισσότερο από όσο θέλετε.

 

Αποσπώμενες πλάκες γκριλ

Η μεγάλη επιφάνεια του Grill Master Pro των 29 x 23 cm είναι ιδανική για την προετοιμασία πανίνι, πολλαπλών σάντουιτς ή χάμπουργκερ. Η πλωτή επάνω πλάκα σάς επιτρέπει να ψήνετε ακόμα και τα πιο γεμάτα σάντουιτς. Αν ανοίξετε τη σχάρα μπορείτε εύκολα να τη χρησιμοποιήσετε με όλη την οικογένεια.

 

Μοντέρνος σχεδιασμός από ανοξείδωτο χάλυβα

Το Grill Master Pro έχει επαγγελματική εμφάνιση και κομψό σχεδιασμό από ανοξείδωτο χάλυβα, που το καθιστά κατάλληλο για κάθε εσωτερικό χώρο. Η στιβαρή λαβή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την κατακόρυφη αποθήκευση της σχάρας επαφής και είναι άνετη στο κράτημα. Είτε λοιπόν θέλετε να ψήσετε ένα απλό σάντουιτς είτε ένα καλά γεμάτο panini, το Grill Master Pro θα είναι το προϊόν που προτιμάτε στην κουζίνα.

 

Υγιεινό, ασφαλές και εύκολο ψήσιμο στη σχάρα

Το Princess Grill Master Pro είναι εξοπλισμένο με αντικολλητική επίστρωση και δίσκο συλλογής λίπους, ώστε να μπορείτε να προετοιμάσετε το αγαπημένο σας πιάτο με χαμηλά λιπαρά. Με τις ενσωματωμένες λαβές δροσερής αφής και τα αντιολισθητικά πόδια τοποθετείτε τη σχάρα εξαιρετικά σταθερή στον πάγκο. Επιπλέον, οι πλάκες γκριλ αφαιρούνται εύκολα και πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, οπότε ο καθαρισμός είναι εύκολος και γρήγορος!

 

Τι θα βρείτε στο κουτί:

  • Princess Grill Master Pro
  • 2 ξεχωριστές πλάκες γκριλ
  • manual

 

Λόγοι για να επιλέξετε το Princess 117310 Grill Master Pro:

  • Ημιεπαγγελματική ψησταριά υψηλής ποιότητας με θερμοστάτες ατομικά ρυθμιζόμενους
  • Μπορεί να ανοίξει 180⁰ ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως επιτραπέζια ψησταριά
  • Ρυθμίστε εύκολα το ύψος της επάνω πλάκας για καλά γεμάτα πανίνι και μπιφτέκια στο γκριλ
  • Εξαιρετικά μεγάλη επιφάνεια ψησίματος 29 x 23 εκ
  • Το βούτυρο και το λάδι δεν είναι απαραίτητα λόγω της αντικολλητικής επικάλυψης, η οποία σας κάνει να ψήνετε πιο υγιεινά από ότι σε τηγάνι

ΧΡΩΜΑINOX
  • Κατασκευαστής: PRINCESS
  • Κωδικός Προϊόντος: 50034
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • 114,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 91,94€
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 100.00€ ευρώ στην πόλη της Θεσσαλονίκης (Π.Σ.Θ)