Τρόποι Πληρωμής

Γιατην παραγγελία σας, μπορείτε να επιλέξετεέναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.


 

Α.Μετρητά

Μπορείτενα παραλάβετε την παραγγελία σας απότο κατάστημα της εταιρεία μας και νατην εξοφλήσετε με μετρητά όταν έχετεεπιλέξει παραλαβή της παραγγελίας απότο κατάστημα. Στην περίπτωση αυτή θαπρέπει να γνωρίζεις τον αριθμό τηςπαραγγελίας σου ή το ονοματεπώνυμο στοοποίο αυτή πραγματοποιήθηκε.

 


Β.Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτενα καταθέσετε το τίμημα της παραγγελίαςσας στους παρακάτω ΤραπεζικούςΛογαριασμούς της ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΛΕΚΗΣ &ΥΙΟΙ ΑΕΒΕ.


Συνεργαζόμαστεμε τις παρακάτω Τράπεζες και τα αντίστοιχαIBAN των λογαριασμών:


ALPHABANK IBAN GR2901407010701002002009977

Αρ.Λογαριασμού: 701002002009977

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΘΝΙΚΗ ΙΒΑΝ GR5201102140000021447016581

Αρ.Λογαριασμού: 21447016581

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EUROBANK ΙΒΑΝ GR4202601200000510200170520

Αρ.Λογαριασμού: 00260120510200170520

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ GR6101722370005237007347152

Αρ.Λογαριασμού: 5237007347152  


Παρακαλούμεστην αιτιολογία της κατάθεσης συμπληρώστετο ονοματεπώνυμό σας ή τον αριθμόπαραγγελίας σας.

 


Γ.Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα


Το ηλεκτρονικό κατάστημα E-felekis.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, Electron και American Express. Για τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα βρει στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα. Στη φόρμα παραγγελίας που θα βρει, θα πρέπει να συμπληρώσει τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής του κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής του κάρτας. ​Κατά τον ίδιο τρόπο και με τις ίδιες οδηγίες γίνεται και η πληρωμή με χρεωστική κάρτα. 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Οι συναλλαγές σας θα πραγματοποιηθούν μέσω της Τράπεζας Alpha Bank.

Ακόμη, παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιούMasterPassToMasterPass είναι μία νέα υπηρεσία τηςMasterCard, για την οποία περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε είτε επισκεπόμενοι τη σελίδα τηςAlphaBank:http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=5727είτε μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της υπηρεσίας: http://www.masterpass.gr/#el-gr/formerchants


Ηχρέωση της κάρτας γίνεται ακόμη και σεπροϊόντα με περιορισμένη διαθεσιμότηταή και προϊόντα που μπορεί να απαιτούνπαραγγελία προς Προμηθευτή. Επίσης σεεπιλεγμένα προϊόντα υπάρχει η δυνατότηταεξόφλησης της παραγγελίας σας με άτοκεςδόσεις με την χρήση της Πιστωτικής σαςκάρτας με βάση το αναγραφόμενο πλήθοςδόσεων του είδους.


Οπελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνοςγια την σωστή αναγραφή των στοιχείωντης Πιστωτικής ή Χρεωστικής του κάρτας.

 

Δ.Αντικαταβολή


Απλάκαι εύκολα μπορείτε να πληρώσετε γιατην παραγγελία σας με την παραλαβή στονχώρο σας.


Γιατην παραλαβή θα πρέπει να έχετε μαζίσας Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριοή Δίπλωμα οδήγησης για την ταυτοποίησητων στοιχείων της παραγγελίας. Μπορείνα παραλάβει την παραγγελία σας γιαλογαριασμό σας τρίτο πρόσωπο, που οφείλεινα προσκομμίσει εξουσιοδότηση θεωρημένηαπό Κ.Ε.Π. και κάποιο από τα παραπάνωέγγραφα για την ταυτοποίησή του.

 

Γιατη χρήση της υπηρεσίας της αντικαταβολής,το ποσόν της παραγγελίας δεν μπορεί ναυπερβαίνει τα 100€ και το μέσο μεταφοράςείναι αποκλειστικά εταιρεία ταχυμεταφορών.Η υπηρεσία αντικαταβολής χρεώνεται απότην εταιρεία ταχυμεταφοράς με 3.00€ καιτα έξοδα χρήσης επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 100.00€ ευρώ στην πόλη της Θεσσαλονίκης (Π.Σ.Θ)