Tristar BL- 4473 Blender 2000W

Tristar BL- 4473 Blender 2000W

Tristar BL- 4473 Blender 2000W


Ψάχνετε για ένα γρήγορο, ημι-επαγγελματικό μπλέντερ; Με το BL-4473 VitaPower Blender 2000 μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα νόστιμες σούπες, smoothies και θρυμματισμένο πάγο για κοκτέιλ. Αυτό το ισχυρό μπλέντερ υψηλής ταχύτητας κάνει την ανάμειξη εύκολη και γρήγορη χάρη στην υψηλή ισχύ των 2000 Watt. Ρυθμίστε την ταχύτητα με το εύχρηστο κουμπί ή χρησιμοποιήστε τη λειτουργία παλμού όπου μπορείτε να κάνετε ανάμειξη με την υψηλότερη ταχύτητα των 32.000 περιστροφών ανά λεπτό. Επιλέξτε ένα από τα τρία προ-προγραμματισμένα προγράμματα και φτιάξτε ένα νόστιμο smoothie για όλη την οικογένεια.

 

Ισχυρός κινητήρας 2000 Watt

Το VitaPower Blender είναι ένα από τα πιο ισχυρά μπλέντερ της Tristar. Αυτό οφείλεται στον ισχυρό κινητήρα 2000 watt, στις 6 λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα και στην κανάτα Tritan χωρίς BPA. Χάρη στον ισχυρό κινητήρα, μπορείτε ακόμη και να αναμίξετε σκληρά συστατικά όπως παγάκια, κατεψυγμένα φρούτα, φιστίκια και ξηρούς καρπούς. Η στιβαρή κανάτα 2 λίτρων είναι ανθεκτική στο σκίσιμο και το ράγισμα. Αυτό κάνει το Vita Power Blender σας να διαρκεί πολύ. Αυτό κάνει το μπλέντερ εξαιρετικά κατάλληλο για πολλαπλή και ημιεπαγγελματική χρήση.

 

Πρακτικό στη χρήση

Το μπλέντερ Tristar Power έχει πρακτικές λειτουργίες που το κάνουν ακόμα πιο εύκολο στη χρήση. Πρώτα απ 'όλα, η κανάτα tritan παρέχεται με ένδειξη μεγέθους, η οποία διευκολύνει τη μέτρηση των συστατικών. Το άνοιγμα αναπλήρωσης στο αφαιρούμενο καπάκι καθιστά πολύ εύκολη την προσθήκη υλικών ενώ ανακατεύετε χωρίς να χυθούν.

 

Εύκολος καθαρισμός

Το μπλέντερ Tristar VitaPower μπορεί να αποσυναρμολογηθεί πλήρως, καθιστώντας πολύ εύκολο τον σωστό καθαρισμό όλων των μερών του μπλέντερ. Ένας άλλος τρόπος για να καθαρίσετε το μπλέντερ πολύ εύκολα και γρήγορα είναι να βάλετε ζεστό νερό στο μπλέντερ με μια σταγόνα σαπούνι πιάτων. Αφήνεις το μπλέντερ να δράσει για λίγο και είναι αμέσως καθαρό!

 

Τι περιέχει το κουτί:

Μπλέντερ Tristar, Δοχείο μπλέντερ, αφαιρούμενο καπάκι, πολτοποιητή τροφίμων, εγχειρίδιο

 

Λόγοι για να επιλέξετε το μπλέντερ BL-4473 Vita Power 2000:

  • Πολύ ισχυρός κινητήρας 2000 watt για την ανάμειξη ακόμη και των πιο σκληρών συστατικών
  • 6 λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα που κάνουν έως και 32.000 περιστροφές ανά λεπτό
  • Ένα δυνατό βάζο μπλέντερ 2 λίτρων χωρίς BPA για να φτιάξετε smoothies, σούπες ή κοκτέιλ για όλη την οικογένεια

  • Κατασκευαστής: TRISTAR
  • Κωδικός Προϊόντος: 50051
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 107,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 86,29€
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 100.00€ ευρώ στην πόλη της Θεσσαλονίκης (Π.Σ.Θ)