Tristar ST-8921 Ατμοκαθαριστής Υφασμάτων 1600W

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες Tristar ST-8921 Ατμοκαθαριστής Υφασμάτων 1600W

Ατμοκαθαριστής Υφασμάτων Tristar ST-8921


Το Tristar ST-8921 έχει εξαιρετικά ισχυρή πίεση ατμού και επομένως είναι ο ιδανικός ατμοκαθαριστής ενδυμάτων για να σταματήσει τις ζάρες, τις μυρωδιές και τα βακτήρια στα ρούχα ή σε οποιοδήποτε άλλο υφασμάτινο αντικείμενο. Με ισχύ 1600 Watt και συνεχή απόδοση ατμού 25 g/min, αυτός ο ατμοκαθαριστής ρούχων plug and play είναι έτοιμος για χρήση σε ελάχιστο χρόνο. Ο συμπαγής ατμοκαθαριστής ενδυμάτων είναι μια καλύτερη και πιο γρήγορη αντικατάσταση για το σίδερο σας και κάνει όλα τα υφάσματα να φαίνονται ξανά ολοκαίνουργια.

 

Φρεσκάρει και σκοτώνει τα βακτήρια

Η βέλτιστη παραγωγή ατμού διεισδύει σε κάθε ίνα ενός υφάσματος και απελευθερώνει άσχημες μυρωδιές όπως ιδρώτα και καπνό. Ο ατμός επίσης λειαίνει τις τσακίσεις χρησιμοποιώντας θερμότητα χωρίς να καταστρέφει τα υφάσματα. Επειδή ο ατμός είναι στην πραγματικότητα πολύ ζεστό νερό, σκοτώνει επίσης το 99% όλων των βακτηρίων και των ακάρεων σκόνης στα ρούχα ή τα λευκά είδη σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ατμοκαθαριστή χειρός σε όλα τα υφάσματα, ακόμα και τα πιο ευαίσθητα σαν μετάξι.

 

Συνδέστε και παίξτε μέσα σε 45 δευτερόλεπτα

Συνδέστε το φις τροφοδοσίας σε μια πρίζα και περιμένετε να ανάψει συνεχώς το φως. Μέσα σε 45 δευτερόλεπτα το ατμόπλοιο θα είναι έτοιμο. Η δεξαμενή νερού έχει όγκο 0,26 λίτρων και μπορεί να ξαναγεμιστεί και μπορείτε να συνεχίσετε να αχνίζετε. Ένας αποτελεσματικός και γρήγορος τρόπος για να αφαιρέσετε τις ζάρες και τις άσχημες μυρωδιές.

 

Περιλαμβάνει δύο κεφαλές βούρτσας

Το Tristar Garment Steamer συνοδεύεται από 2 επιπλέον κεφαλές βούρτσας. Μια κεφαλή πινέλου για πιο χοντρά υφάσματα και έπιπλα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε ακόμη και να καθαρίσετε με ατμό τις κουρτίνες, τον καναπέ και το κρεβάτι του σκύλου σας. Η κεφαλή βούρτσας με χνούδι λειτουργεί καλύτερα σε ευαίσθητα υφάσματα και αφαιρεί μικρά κομμάτια σκόνης.

 

Τι περιέχει το κουτί:

  1. Tristar Garment Steamer
  2. κεφαλή βούρτσας
  3. εγχειρίδιο οδηγιών

 

Λόγοι για να επιλέξετε το Tristar Garment Steamer:

  • Αντικαταστήστε το σίδερο σας με έναν ατμοποιητή ενδυμάτων και απολαύστε ρούχα χωρίς τσάκιση χωρίς ταλαιπωρία
  • Αναζωογονεί τα ρούχα και σκοτώνει το 99% όλων των βακτηρίων και των ακάρεων της σκόνης για καθαρή και φρεσκάδα
  • Θερμαίνεται μέσα σε 45 δευτερόλεπτα, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε γρήγορα τον ατμό
  • Κατασκευαστής: TRISTAR
  • Κωδικός Προϊόντος: 48790
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • 45,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 36,29€
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 100.00€ ευρώ στην πόλη της Θεσσαλονίκης (Π.Σ.Θ)