Liebherr WPbl 4601 GrandCru Συντηρητής Κρασιών

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες Liebherr WPbl 4601 GrandCru Συντηρητής Κρασιών

Συντηρητής Κρασιών Liebherr WPbl 4601 GrandCru


VibrateSafe

Το κρασί χρειάζεται την ηρεμία του. Γι αυτό οι κλιματιζόμενοι θάλαμοι κρασιού εγγυώνται εξαιρετικά "ευγενική" αποθήκευση με ιδιαίτερα αθόρυβους συμπιεστές, ειδικά σχεδιασμένους από τη Liebherr, και σταθερά ξύλινα ράφια από μασίφ ξύλο οξιάς. Αυτό επιτρέπει στο κρασί να ωριμάζει ανενόχλητο.

 

Ξύλινο ράφι, ρυθμιζόμενου ύψους

Ώριμο και σοφιστικέ. Τα κομψά ράφια από ξύλο οξιάς είναι σχεδιασμένα για οριζόντια αποθήκευση κρασιού με χαμηλούς κραδασμούς, ενώ το εργονομικό τους σχήμα διευκολύνει την τοποθέτηση, την αφαίρεση και την αναδιάταξη των φιαλών. Ένα ακόμη πλεονέκτημά τους είναι ότι το ξύλο αναπνέει και μπορεί να αποθηκεύσει μικρές ποσότητες νερού, κάτι που ευνοεί το μικροκλίμα στο εσωτερικό και επομένως και τη μακροχρόνια αποθήκευση.

 

UVProtect Plus

Τριπλή προστασία. Για μακροχρόνια αποθήκευση, οι κλιματιζόμενοι θάλαμοι κρασιού με γυάλινη πόρτα προσφέρουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία δίχως προηγούμενο: τρία προστατευτικά στρώματα που αποτελούνται από φιμέ γυαλί και διπλή επίστρωση μετάλλου με τεχνολογία εναπόθεσης υπό κενό. Γνωστή ως επίστρωση Low-E, παρέχει στο κρασί σας εξαιρετικά αποτελεσματική προστασία από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία.

 

Ακριβής ρύθμιση θερμοκρασίας

Εάν δεν διατηρηθεί στη σωστή θερμοκρασία αποθήκευσης, το κρασί μπορεί να αλλοιωθεί και η ποιότητά του να υποβαθμιστεί. Το ακριβές ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου διασφαλίζει ότι η απαιτούμενη θερμοκρασία διατηρείται συνεχώς στον κλιματιζόμενο θάλαμο κρασιού Liebherr. Μπορεί να ρυθμιστεί με ακρίβεια βαθμού μεταξύ +5 °C και +20 °C. Η τρέχουσα θερμοκρασία εμφανίζεται στην οθόνη.

 

Βοήθημα φόρτωσης EasyFill

Βοήθεια για τη φόρτωση. Το βοήθημα φόρτωσης EasyFill διασφαλίζει ότι η πόρτα του κλιματιζόμενου θαλάμου κρασιού παραμένει ανοιχτή όταν η γωνία ανοίγματος είναι πάνω από 90°, για ιδιαίτερα εύκολο γέμισμα. Και χάρη στον μηχανισμό SelfClosing, η πόρτα κλείνει μόνη της όταν η γωνία ανοίγματος είναι μικρότερη από 90° – πάντα τόσο απαλά όσο χρειάζεται για τα πολύτιμα κρασιά σας.

 

Φίλτρο ενεργού άνθρακα FreshAir

Για να διασφαλίσετε ότι το κρασί σας μπορεί να ωριμάσει με τη βέλτιστη ποιότητα αέρα, όλοι οι κλιματιζόμενοι θάλαμοι κρασιού Liebherr διαθέτουν φίλτρο ενεργού άνθρακα που δεσμεύει αξιόπιστα τις οσμές κάθε είδους. Αυτό σημαίνει ότι το μπουκέτο του κρασιού σας θα διατηρείται αναλλοίωτο. Για να βεβαιωθείτε ότι θα παραμείνει ως έχει, η Liebherr σας υπενθυμίζει κάθε 6 μήνες να αλλάζετε το φίλτρο, κάτι που μπορείτε πολύ εύκολα να κάνετε μόνοι σας.

 

Οθόνη αφής

Η λειτουργία του κλιματιζόμενου θαλάμου κρασιού ρέει πιο ομαλά και από ένα καλοκαιρινό κρασί. Ο υψηλής ποιότητας σχεδιασμός της οθόνης αφής υγρών κρυστάλλων επιτρέπει την εύκολη επιλογή όλων των λειτουργιών. Τα στοιχεία του μενού έχουν σαφή διάταξη και αρκεί ένα απαλό πάτημα με το δάχτυλό σας για να τα επιλέξετε. Εάν θέλετε απλώς να ελέγξετε την τρέχουσα θερμοκρασία, αυτό είναι ακόμα πιο εύκολο, επειδή εμφανίζεται μόνιμα στην οθόνη.

 

Ιδανική υγρασία αέρα

Η σωστή υγρασία αέρα αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα για την αποθήκευση των κρασιών. Έτσι ο φελλός παραμένει ελαστικός και δεν στεγνώνει. Προκειμένου ο φελλός να παραμένει επίσης όσο το δυνατόν υγρός από μέσα, τα κρασιά θα πρέπει να αποθηκεύονται σε οριζόντια θέση. Με υγρασία αέρα πάνω από 50%, ο συντηρητής κρασιού διασφαλίζει τις βέλτιστες συνθήκες. Ανάλογα με τις ανάγκες, η υγρασία αέρα μπορεί να ρυθμιστεί στους κλιματιζόμενους θαλάμους κρασιού μέσω του πλήκτρου αερισμού.

 

2 πόδια ρυθμιζόμενου ύψους

Για μέγιστη σταθερότητα. Με τα πόδια ρυθμιζόμενου ύψους, ο κλιματιζόμενος θάλαμος κρασιού μπορεί να ευθυγραμμιστεί με τον βέλτιστο τρόπο, ενώ προσαρμόζεται επίσης τέλεια σε ανώμαλες επιφάνειες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε πάντα σίγουροι ότι η πόρτα κλείνει ερμητικά, δεν εισέρχεται θερμότητα, δεν σχηματίζεται συμπύκνωση και συνεπώς οι συνθήκες αποθήκευσης παραμένουν σταθερές, έτσι ώστε να προστατεύεται η ποιότητα του κρασιού σας.

 

Παιδική ασφάλεια

Η παιδική ασφάλεια μπορεί να προγραμματιστεί έτσι, ώστε να αποτρέπεται τυχόν ακούσια απενεργοποίηση της συσκευής. Όταν η παιδική ασφάλεια είναι ενεργοποιημένη, αυτό υποδηλώνεται με ένα σύμβολο στον πίνακα ελέγχου.

 

Κλείδωμα οθόνης με κωδικό ασφαλείας

Όλα υπό έλεγχο. Η ασφάλεια της συλλογής κρασιών σας με μια κλειδαριά πόρτας είναι το πρώτο βήμα, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να αποτρέψετε τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κλιματιζόμενου θαλάμου κρασιού. Το νέο κλείδωμα οθόνης, το οποίο ενεργοποιείται μέσω του μενού, προσφέρει μια ιδιαίτερα αξιόπιστη λύση. Το τριψήφιο PIN διασφαλίζει τις ρυθμίσεις σας και συνεπώς τις βέλτιστες συνθήκες για το κρασί σας.

 

Συναγερμός πόρτας

Σε εγρήγορση με κάθε άνοιγμα. Εάν η πόρτα του κλιματιζόμενου θαλάμου κρασιού παραμείνει ανοιχτή για περισσότερα από 60 δευτερόλεπτα, ενεργοποιείται ο συναγερμός της πόρτας. Ο συναγερμός της πόρτας εκπέμπει ηχητική ειδοποίηση που συνοδεύεται από παλλόμενο φωτισμό της συσκευής. Αυτό σας επιτρέπει να αντιδράσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να διατηρήσετε τις βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης για τα κρασιά σας.

 

Λαβή, μαύρη

Η απόλαυση δεν περιορίζεται στο άνοιγμα του κρασιού, αλλά και της πόρτας – με την κομψή μαύρη λεπτή λαβή. Πολλά χέρια έχουν συμβάλλει στη διασφάλιση του άνετου ανοίγματος, για μια απόλυτα εργονομική λαβή με εξαιρετική αίσθηση. Είμαστε σίγουροι ότι θα απολαμβάνετε να χρησιμοποιείτε τον κλιματιζόμενο θάλαμο κρασιού GrandCru σας.

 

HumiditySelect

Τέρμα οι θρυμματισμένοι φελλοί. Με το HumiditySelect, μπορείτε να ρυθμίσετε την υγρασία στην οθόνη των μοντέλων GrandCru σε δύο στάδια: Τυπική υγρασία και υψηλή υγρασία. Εξαιρετικά απλό, αλλά και εξαιρετικά σημαντικό για το κρασί σας, επειδή η βέλτιστη υγρασία διασφαλίζει ότι οι φελλοί παραμένουν υγροί και διατηρούν τις φιάλες σας ερμητικά σφραγισμένες.

 

Φωτισμός οροφής LED

Θα πρέπει πάντα να μπορείτε να βρείτε εύκολα το αγαπημένο σας κρασί. Γι αυτό τα μοντέλα μας με μασίφ πόρτα διαθέτουν φωτισμό οροφής LED που φωτίζει ολόκληρο το εσωτερικό και αναδεικνύει τη συλλογή κρασιών σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι λυχνίες LED βρίσκονται ακριβώς στο μπροστινό μέρος για να εξασφαλίσουν ότι κανένα μπουκάλι δεν βρίσκεται στο σκοτάδι. Ενώ στις συσκευές με γυάλινες πόρτες, το κρασί σας κλέβει τις εντυπώσεις χάρη στον φωτισμό παρουσίασης ακόμα και όταν η πόρτα είναι κλειστή.

 

Μηχανική κλειδαριά πόρτας, τοποθετούμενη εκ των υστέρων

Κρατήστε τους θησαυρούς σας μόνο για εσάς. Οι συλλογές κρασιών αποτελούν συνήθως πολύτιμες επενδύσεις και ως εκ τούτου πρέπει να προστατεύονται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί εκ των υστέρων μια μηχανική κλειδαριά πόρτας στους κλιματιζόμενους θαλάμους κρασιού GrandCru – δίνοντάς σας τον πλήρη έλεγχο ανά πάσα στιγμή για το ποιος έχει πρόσβαση στα πολύτιμα κρασιά σας.

 

Αντικριστή τοποθέτηση για μέγιστη χωρητικότητα φιαλών

Μέγιστη χωρητικότητα. Ο κλιματιζόμενος θάλαμος κρασιού Liebherr διευκολύνει επίσης την οργάνωση μιας συλλογής κρασιών που εμπλουτίζεται συνεχώς. Για να εκμεταλλευτείτε πλήρως τη χωρητικότητά του, το εσωτερικό έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι φιάλες κρασιού να μπορούν να αποθηκεύονται αντικριστά στα ξύλινα ράφια. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει αρκετός χώρος για αποθέματα κρασιού που εμπλουτίζονται συνεχώς. Μην διστάσετε λοιπόν να συνεχίσετε να συλλέγετε.

 

Συναγερμός διακοπής ρεύματος

Πλήρης προστασία. Ακριβώς όπως σε μια κάβα, οι κλιματιζόμενοι θάλαμοι κρασιού μας παρέχουν ιδανικές συνθήκες για τη σωστή αποθήκευση πολύτιμων συλλογών. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να συμβούν διακοπές, όπως διακοπές ρεύματος, επομένως, για αυτό το ενδεχόμενο, όλες οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με λειτουργία συναγερμού. Εάν συμβεί κάτι σοβαρό, θα σας ενημερώσουν με αξιοπιστία.

 

Φωτισμός παρουσίασης

Αναδείξτε το κρασί σας με τον καλύτερο τρόπο με τον φωτισμό παρουσίασης του κλιματιζόμενου θαλάμου κρασιού. Σε μονάδες με γυάλινες πόρτες, ο φωτισμός μπορεί να παραμείνει αναμμένος ακόμα και όταν η πόρτα είναι κλειστή. Με αυτόν τον τρόπο, η συλλογή κρασιών σας κλέβει πάντα τις εντυπώσεις. Η φωτεινότητα του φωτισμού μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά μέσω της εφαρμογής SmartDevice και της οθόνης.

 

Πάνελ πίσω τοιχώματος: μέταλλο, γκρι γραφίτη

Εσωτερικό αντάξιο του κρασιού σας. Με τον συνδυασμό ξύλινων ραφιών και κομψού μεταλλικού πάνελ στο πίσω τοίχωμα σε γκρι γραφίτη, το εσωτερικό του κλιματιζόμενου θαλάμου κρασιού GrandCru κερδίζει τις εντυπώσεις ακόμα και όταν είναι άδειο. Το πάνελ του πίσω τοιχώματος δεν αποτελεί απλώς στοιχείο ντιζάιν, αλλά επιτρέπει επίσης τη σωστή κυκλοφορία του αέρα διατηρώντας το κρασί μακριά από την τεχνολογία που κρύβεται από πίσω με στυλ.

 

Εύκολη αντικατάσταση λάστιχου πόρτας

Κάθε λεπτομέρεια πληροί τα υψηλότερα πρότυπα και το λάστιχο της πόρτας δεν αποτελεί εξαίρεση. Εξασφαλίζει ότι η πόρτα είναι πάντα κλεισμένη αεροστεγώς για βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης ανά πάσα στιγμή. Εάν χρειαστεί να αντικατασταθεί κάποια στιγμή, μπορείτε εύκολα να το κάνετε μόνοι σας με μερικά απλά βήματα. Αυτό σημαίνει ότι ο κλιματιζόμενος θάλαμος κρασιού θα είναι πάντα άψογος και καθαρός και από άποψη υγιεινής.

 

SabbathMode

Κατά τη διάρκεια του Σαμπάτ παύουν όλες οι δραστηριότητες – το ίδιο ισχύει και για τις ηλεκτρικές συσκευές. Η συσκευή Liebherr το λαμβάνει υπόψη της. Στη λειτουργία SabbathMode, όλος ο φωτισμός του κλιματιζόμενου συντηρητή κρασιού Vinidor είναι απενεργοποιημένος, το ίδιο και όλοι οι ήχοι και η οθόνη. Μετά από 80 ώρες, η λειτουργία SabbathMode απενεργοποιείται αυτόματα.

 

SelfClosing Door συμπεριλαμβανομένου του βοηθήματος φόρτωσης EasyFill

Χάρη στον μηχανισμό SelfClosing, η πόρτα του θαλάμου κρασιού κλείνει αυτόματα όταν η γωνία ανοίγματος είναι μικρότερη από 90° – πάντα τόσο απαλά όσο χρειάζεται για τα πολύτιμα κρασιά σας. Το βοήθημα φόρτωσης EasyFill διασφαλίζει ότι η πόρτα παραμένει ανοιχτή όταν η γωνία ανοίγματος είναι πάνω από 90°, για ιδιαίτερα εύκολο γέμισμα.

 

SmartDeviceBox, τοποθετούμενο εκ των υστέρων

Παρακολουθήστε το κρασί σας από οπουδήποτε. Ο κλιματιζόμενος συντηρητής κρασιού της Vinidor μπορεί να συνδεθεί γρήγορα σε δίκτυο με το αξεσουάρ SmartDeviceBox. Με τον τρόπο αυτό θα μπορείτε να αξιοποιήσετε όλα τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής SmartDevice. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη συσκευή σας από οπουδήποτε, ενώ μπορείτε να ελέγξετε και να αλλάξετε πολλές ρυθμίσεις, όπως τη θερμοκρασία από απόσταση. Επίσης, στέλνει πληροφορίες ασφαλείας σχετικά με τη συσκευή και το κρασί σας στο smartphone σας.

 

Συναγερμός θερμοκρασίας

Η Liebherr παρακολουθεί συνεχώς τη θερμοκρασία στη συσκευή και παρέχει ηχητικές όσο και οπτικές ειδοποιήσεις με τον συναγερμό θερμοκρασίας σε περίπτωση που αυτή παρεκκλίνει από την καθορισμένη τιμή. Η οθόνη υποδεικνύει επίσης ακριβώς τους βαθμούς μείωσης ή αύξησης της θερμοκρασίας, επιτρέποντάς σας να αναλάβετε δράση στην απίθανη περίπτωση διακύμανσης.

 

TempProtect Plus

Διπλή προστασία. Με το TempProtect Plus, οι κλιματιζόμενοι θάλαμοι κρασιού μας μετρούν συνεχώς τη θερμοκρασία με δύο αισθητήρες. Η λειτουργία αυτή σας προσφέρει διπλή σιγουριά ότι τα κρασιά σας προστατεύονται από τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Αυτό συμβαίνει επειδή μόλις ένας από τους αισθητήρες ανιχνεύσει μια κρίσιμη αλλαγή στη θερμοκρασία, σας ειδοποιεί έτσι ώστε να αναλάβετε γρήγορα δράση.

 

Δίσκος νερού

Ιδανική υγρασία, ακόμη και σε συνθήκες ξηρασίας, χάρη στον δίσκο νερού που μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα εκ των υστέρων. Συμβάλλει στη διατήρηση των βέλτιστων συνθηκών υγρασίας στη συσκευή συλλέγοντας νερό από το εσωτερικό της συσκευής ή από αυτό που γεμίζετε εσείς, όπως απαιτείται. Με αυτόν τον τρόπο, η συλλογή κρασιών σας διατηρείται στις ιδανικές συνθήκες σε οποιοδήποτε περιβάλλον

 

Ισχύς και κατανάλωση

 • Ενεργειακή κλάση F
 • Κατανάλωση ενέργειας σε 24 ώρες: 0,304 kWh / 24h
 • Κατανάλωση ενέργεια ανά έτος: 111 kWh/a
 • Κλάση κλίματος: SN-ST
 • Επίπεδο θορύβου: 38 dB
 • Κατηγορία εκπομπής αερομεταφερόμενου θορύβου: C
 • Τάση: 220-240 V ~
 • Συχνότητα: 50/60 Hz
 • Φορτίο σύνδεσης: 1,5 A

 

Προδιαγραφές

 • Διαστάσεις Υ/Π/Β: 148,4 / 59,7 / 76,3 cm
 • Βάρος: 74,00 kg
 • Συνολικός όγκος: 328 lt

 

Έλεγχος και λειτουργίες

 • Σύστημα ελέγχου: Touch
 • Ρυθμιζόμενοι κύκλοι ψύξης: 1
 • Ζώνες θερμοκρασίας: 1
 • Βλάβη: προειδοποιητικός ήχος, οπτικοακουστικό
 • Ηχητικό σήμα προειδοποίησης βλάβης συσκευής: Ρυθμιζόμενο επάνω στη συσκευή και μέσω εφαρμογής
 • AlarmLightAmplifier: Ρυθμιζόμενο επάνω στη συσκευή και μέσω εφαρμογής
 • Ρύθμιση γλώσσας: Ρυθμιζόμενο επάνω στη συσκευή και μέσω εφαρμογής
 • SabbathMode: Ρυθμιζόμενο επάνω στη συσκευή και μέσω εφαρμογής
 • Λύση δικτύωσης: με δυνατότητα μεταγενέστερης εγκατάστασης
 • Εύρος θερμοκρασίας: +5 °C έως +20 °C
 • Ένδειξη θερμοκρασίας: Τμήμα κρασιών
 • Ηχητικό σήμα προειδοποίησης πόρτας τμήματος κρασιών: οπτικοακουστικό
 • Παιδική ασφάλεια ✔

 

Τμήμα κρασιών

 • Μάξιμουμ αριθμός φιαλών Βordeaux 0,75 lt: 166
 • Έλεγχος υγρασίας: HumiditySelect
 • Φωτισμός: Φωτισμός οροφής LED
 • ρυθμιζόμενη ένταση φωτός ✔
 • μόνιμα απενεργοποιούμενο ✔
 • Αποθήκευση μπουκαλιών: Ξύλινα ράφια
 • Αριθμός ραφιών αποθήκευσης: 5
 • από αυτά συρόμενα σε τηλεσκοπικές ράβδους: 0
 • από αυτά αναδιπλούμενα ράφια για παρουσίαση φιαλών: 0
 • Ράφια ρυθμιζόμενα στο ύψος   ✔
 • Κλειδαριά: μηχανική προστιθέμενη
 • Φίλτρο FreshAir: Στο πίσω τοίχωμα
 • Ψύξη με ανακυκλωνόμενο αέρα ✔

 

Ντιζάιν και υλικά

 • Στεγνό πίσω τοίχωμα ✔
 • Χρώμα, στεγνό πίσω μέρος: Ανθρακί
 • Υλικό στεγνού πίσω τοιχώματος: Ατσάλι
 • Χρώμα περιβλήματος: Μαύρο
 • Υλικό πλευρικών τοιχωμάτων: Ατσάλι
 • Χρώμα πόρτας: Μαύρο
 • Υλικό πόρτας: Πόρτα με υαλόφραξη
 • Υλικό εσωτερικού περιέκτη: Πλαστική, γκρι γραφίτη
 • Υλικό επιφάνειας ραφιών: Ξύλινο ράφι
 • Λαβή: Πλαστική λαβή μαύρη

 

Εγκατάσταση

 • Αυτοκλειόμενη πόρτα ✔
 • SoftSystem —
 • Άνοιγμα πόρτας: Δεξιά αντικαθιστούμενη
 • Αλλαγή φοράς ανοίγματος πόρτας ✔
 • Γωνία ανοίγματος πόρτας —
 • Αντικαθιστούμενη μόνωση πόρτας ✔
 • Λαβές μεταφοράς: πίσω
 • Τροχοί μεταφοράς πίσω ✔
 • Αερισμός: Μπροστινός εξαερισμός

 

Η εργοστασιακή εγγύηση ισχύει για περίοδο 2 ετών από την ημερομηνία αγοράς της συσκευής.
Δίνεται η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης δωρεάν, εφόσον προορίζεται για οικιακή χρήση, με επιπλέον 3 έτη στη συσκευή και επιπλέον 8 έτη στο συμπιεστή.
Προϋπόθεση της επέκτασης είναι, να γίνει εντός 24 μηνών η εγγραφή στο σύνδεσμο Liebherr

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗF
ΠΛΑΤΟΣ60cm
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
ΥΨΟΣ101 έως 150cm
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ161 - 180 φιάλες
 • Κατασκευαστής: LIEBHERR
 • Κωδικός Προϊόντος: 58625
 • Διαθεσιμότητα: Παράδοση 4 έως 7 ημέρες
 • 1.499,00€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 1.208,87€
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 100.00€ ευρώ στην πόλη της Θεσσαλονίκης (Π.Σ.Θ)