Διαγνωστικό Αυτοκινήτων OBDII για Android IOS - Autophix 3210

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες Διαγνωστικό Αυτοκινήτων OBDII για Android IOS - Autophix 3210

Διαγνωστικό Αυτοκινήτων OBDII για Android IOS - Autophix 3210


1. Είναι ένα έξυπνο διαγνωστικό εργαλείο σάρωσης, υπολογιστής ταξιδιού, μετρητή obd, καταγραφικό και οθόνη απόδοσης σε πραγματικό χρόνο.

2. Αυτή η κύρια μονάδα σε μέγεθος τσέπης δεν εμποδίζει τον χώρο για τα πόδια του οδηγού και διαθέτει απαράμιλλη απόδοση, έξυπνη λειτουργία προβολής στην οθόνη του τηλεφώνου ή της κύριας μονάδας, ασφάλεια από χάκερ, εξαιρετική υποστήριξη έξυπνων εφαρμογών.

3. Η δωρεάν εφαρμογή είναι γεμάτη με εξαιρετικά χαρακτηριστικά που καθιστούν εύκολη την πρόσβαση, τη γραφική παράσταση, την καταγραφή και την εξαγωγή δεδομένων κινητήρα σε πραγματικό χρόνο, όπως θερμοκρασία ψυκτικού, τάση, ταχύτητα, πίεση, κατανάλωση καυσίμου, επίπεδα πέδησης/επιτάχυνσης/εκπομπών αιθαλομίχλης κ.λπ. Επιπλέον, τα δεδομένα του αυτοκινήτου σας μπορούν να καταγραφούν απευθείας ή να μεταφορτωθούν άμεσα στον μηχανικό μας.

4. Υποστήριξη πλήρους δοκιμής μονάδων κινητήρα 10 OBDII, μπορεί να διαβάσει καθαρούς κωδικούς DTC του κινητήρα. Και εμφανίστε ζωντανά δεδομένα, ετοιμότητα I/M, VIN, βολικό για την εκκαθάριση του κωδικού σφάλματος, ενεργοποιήστε το Check Engine Light

5. Είναι επίσης σε θέση να γίνει ένας έξυπνος υπολογιστής ταξιδιού, πολύ εύκολο να διαχειριστεί την απόσταση ταξιδιού και τις συνήθειες οδήγησης στο τηλέφωνο ή το tablet σας

6. Για πάντα δωρεάν ενημερώσεις υλικολογισμικού και λογισμικού από Windows PC

7. Το εργαλείο σάρωσης Bluetooth obd2 συνιστάται εγκατάσταση εφαρμογής για τηλέφωνο ή tablet Android και IOS

8. Δεν υπάρχουν ποτέ μηνιαίες χρεώσεις συνδρομής ή προγράμματα δεδομένων, αγορές εντός εφαρμογής, δεν υπάρχουν κρυφά κόστη ή διαφημίσεις.


Λειτουργία εμφάνισης:


1. Ταμπλό — Τα είδη προσαρμοσμένου εικονικού ταμπλό μπορούν να εμφανίσουν ταχύτητα RPM/VSS, θερμοκρασία ECT, MAF, TP, Spark DV, IAT VPWR κ.λπ. δεδομένα κινητήρα οχήματος

2. Διαγνωστική σάρωση—Ανάγνωση και εκκαθάριση κωδικών σφαλμάτων (Αποθηκευμένοι/Καταγεγραμμένοι/Μόνιμοι κωδικοί) απευθείας, οθόνη παγώματος πλαισίου, ροή δεδομένων και δυνατότητα αναφοράς.

3. Δοκιμή οθόνης — Υποστήριξη δοκιμής επιπέδων εκπομπών αιθαλομίχλης, ετοιμότητας I/M, δοκιμή αισθητήρα O2, δοκιμή παρακολούθησης οχήματος, ανάγνωση πληροφοριών οχήματος

4. Διαχείριση ταξιδιού — Μπορεί να καταγράψει τον χρόνο και την απόσταση οδήγησης και να αναλύσει τις συνήθειες οδήγησης και να ειδοποιήσει τον οδηγό, να επανορθώσει τις κακές συνήθειες οδήγησης, για παράδειγμα να δείξει την υψηλότερη ταχύτητα και τα δεδομένα στροφών/λεπτό, υπερταχύτητα, γρήγορο φρενάρισμα κ.λπ.

5. Δοκιμή απόδοσης — Υποστηρίξτε την ικανότητα επιτάχυνσης του οχήματος δοκιμής, τα επίπεδα απόστασης πέδησης και την εμφάνιση δεδομένων PID σε γράφημα και μπορείτε να δημιουργήσετε κείμενο αναφοράς.

6. Αναζήτηση DTC — Είναι μια δωρεάν μηχανή αναζήτησης που διαθέτει την πιο ενημερωμένη βάση δεδομένων των διαγνωστικών κωδικών βλάβης (DTC) του OBDII και σας επιτρέπει να αναζητάτε γενικούς κωδικούς και κωδικούς για συγκεκριμένους κατασκευαστές.

7. Φακός — μπορεί να ανοίξει τον φακό του τηλεφώνου και να φωτίσει τη γωνία του αυτοκινήτου όταν είναι τη νύχτα

8. Τάση μπαταρίας — Ανιχνεύει την τάση διακοπής μέγιστης/ελάχιστης/φλόγας μπαταρίας, παρακολουθεί την κατάσταση υγείας της μπαταρίας.

9. Σύστημα EVAP — θα δοκιμάσει το σύστημα EVAP της δεξαμενής καυσίμου βενζίνης του οχήματος, θα αποτρέψει τη διαρροή ατμών βενζίνης.

  • Κατασκευαστής: OEM
  • Κωδικός Προϊόντος: 46444
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • 44,31€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 35,73€
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 100.00€ ευρώ στην πόλη της Θεσσαλονίκης (Π.Σ.Θ)